Geri
İleri  

Beşiktaşlı yöneticiden tepki; "Bu tiyatro son bulacak"

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar, gündeme yönelik değerlendirmeler yaptı. Vardar, hakemler konusunda eleştirilerde bulundu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar, siyah-beyazlılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vardar'ın yazısının tamamını Fotomaç Gazetesi'ni satın alarak okuyabilirsiniz. İşte Sinan Vardar'ın yazısından dikkati çeken bölümler...

'GÖZÜM ÜZERİNİZDE'

Merkez Hakem Kurulu, sürpriz bir kararla bu hafta, ligin ikinci haftasında Beşiktaş'ı Alanyaspor deplasmanında yakan Yasin Kol'a görev verdi. Yetmedi, geçen sezon yapılan operasyona başkaldıran ve bu yüzden TFF Hukuk Kurulu'na sevk edilen yan hakemler Alpaslan Dedeç ve ve İsmail Şencan'ı Giresunspor-Beşiktaş maçına atadı.

Peki bu gelişmelerin anlamı ne oluyor? Geçen sezon 8 Mart'ta yapılan ve birçok hakemin saf dışı bırakıldığı operasyonun en büyük destekçisi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ydi. Kulüplerin de büyük çoğunluğu da bu operasyona destek verdi.

Ama ne olduysa birçok kulüp başkanı yan çizdi ve ardından yaşanan gelişmelerle operasyon askıya alındı. Yeni sezonla birlikte de hakemler Beşiktaş'a açık ve seçik cephe aldı.

Maalesef Türk futbolunda yıllardır aynı tas aynı hamam yaşanıyor. Bu tiyatronun başrolündekiler sürekli Beşiktaş'ı hedef seçiyorlar. Büyük Beşiktaş camiası bu tuzakları unutmayacaktır. Futbola ve özellikle de Beşiktaş'a zarar verenlerin bu tiyatrosu son bulacaktır. Gözüm üzerinizde!

'O 20 DAKİKAYA DAYANABİLECEK TAKIM YOK'

Başkan Çebi her fırsatta İsmael'e 'Arkandayız' mesajı veriyor ama büyük takımlarda bu kadar üst üstte bu kadar hataya ve puan kaybına tahammül olmaz. Derbi maç sonrası birçok eleştirinin ardından bardağa bir de dolu tarafından bakmak gerekir.

Ghezzal'ın oyuna girmesiyle Beşiktaş'ın 80. dakikadan sonraki temposuna Türkiye'de dayanabilecek bir takım yok. Beşiktaş bu tempolu futbolu daha uzun süre ortaya koyabilecek güce sahip... Beşiktaş'ın en büyük gücü muhteşem taraftarı... Derbi maçtaki tribün performansı olağanüstüydü.

Enseyi karartmaya gerek yok. Beşiktaş'ın şampiyon olması için fazlası var, eksiği yok. Yeter ki, Valerien Ismael macera aramasın ve takımın ayarlarıyla oynamasın.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator