Geri
İleri  

Beşiktaş isterken Portekiz'e gidiyor!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Alan Kardec için Santos ve Benfica arasında soğuk rüzgarlar esti.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Samet Aybaba'nın transfer konusunda Brezilya'yı işaret etmesinin ardından gözler Latin ülkesine dönmüştü. Adı geçen isimler arasında da Santos forması giyen Alan Kardec yer alıyor.

Gazetelerde Kardec'in ismi Beşiktaş'la anıladursun, Brezilyalı genç oyuncunun gündemi bu aralar biraz farklı. Libertadores Kupası'nda Santos ile mücadele eden ancak yarı finalde Corinthians'a elenen Kardec'in bonservisini elinde bulunduran Benfica, oyuncuyu Portekiz'e çağırdı.

BAŞKAN KIZGIN

Santos Başkanı Luis Alvaro Ribeiro tarafından da doğrulanan bu haberde, Kardec'in 2 Temmuz'da Portekiz'e dönüp Benfica kadrosuna katılacağı dile getirildi. Libertadores yarı finali öncesinde Portekiz ekibine haber gönderen ancak cevap alamayan Santos'ta başkan özellikle bu konudaki kızgınlığını ifade etti. Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Ribeiro, Kardec'in sözleşmesinin Haziran ayı sonunda bittiğini ancak finalin ikinci ayağının Temmuz'da oynanacağını söyleyerek, finale kalma ihtimalini düşündüklerini ve oyuncu için mektup yazdıklarını ancak aldıkları cevabın; 'hayır' olduğunu belirtti.

Benfica ile aralarında yaşanan bu sorunun ardından net konuşan Santos Başkanı; "Kardec, Portekiz'e dönecek ve biz de hayatımıza devam edeceğiz." sözlerini kullandı.

6 MİLYON EURO MU?

Bu yaşananların ardından Beşiktaş'ın transferde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. Santos Başkanı'na Portekiz ekibinden geç de olsa gelen cevapta Kardec için 6 milyon euro bonservis bedeli istedikleri, vermeleri halinde oyuncunun kendilerinde oynayacağını aksi halde sözleşmesi bitince Portekiz'e dönmesi gerektiği yazdığına dair iddialar bulunuyor.

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve 'küçülme poltikası' benimseyen Beşiktaş'ın 23 yaşındaki forvet için 6 milyon euro verip vermeyeceği ise akıllarda bir soru işaret olarak yer alıyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator