Geri
İleri  

Benfica - Beşiktaş maçına 29 kulüpten scout

|| Son güncelleme

Benfica-Beşiktaş karşılaşmasını tribünden takip eden 29 kulübün scoutları Kartal'ın 23 yaşındaki yıldızı Oğuzhan Özyakup'u ve birçok futbolcuyu yakından takip etti.

Benfica ile Beşiktaş arasında Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanan ilk hafta mücadelesi dünyaca ünlü kulüplerin scoutları tarafından yakından takip edildi.

Barcelona'dan Chelsea'ye kadar 29 kulübün yetkilileri, Luz Stadı'nda yerini alırken, siyah-beyazlı ekipten Oğuzhan Özyakup alıcı gözüyle izlenen oyuncular arasındaydı.

Bu sezon öncesi Avrupa kulüplerinden çok sayıda teklif alan ancak başkan Fikret Orman'ın gitmesine izin vermediği Ozzy'i gözaltına alan scoutların, futbolcu hakkında detaylı bilgi aldıkları da belirtildi.

Luz Stadı'na Sevilla, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Juventus, Milan, Liverpool, Arsenal, PSG, Monaco, Manchester City, West Ham United gibi Avrupa'nın önde gelen ekipleri scout yollarken, ilk yarıda etkisiz olan ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Oğuzhan Özyakup bu maçta göze giremedi. 

Öte yandan 29 kulüpten gelen scoutların, hem Beşiktaş hem de Benfica'dan birçok oyuncuyu dikkatli gözlerle izlediği bilgisine ulaşıldı. 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator