Geri
İleri  

Başakşehir Galatasaray canlı yayın, Kesintisiz link

23.09.23 Başakşehir Galatasaray maçı izle, Başakşehir Galatasaray Trendyol Süper Lig Digitürk beIN Sports 1 izle, Süper Lig 6. Hafta Başakşehir Galatasaray beIN canlı maç linki, GS Başakşehir maçı beIN Sports maç izleme linki, Başakşehir Galatasaray maçı canlı yayın linki, Başakşehir Galatasaray maçı reklamsız canlı yayın izle, beIN Başakşehir Galatasaray canlı izlemek için aramalar google'da artıyor. Süper Lig'de oynanacak olan Başakşehir Galatasaray maçı beIN'den canlı yayınlanmaktadır.

Başakşehir Galatasaray maçı linki! Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir ile Galatasaray Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk'e abone olmalısınız. Süper Lig maçlarının tek adresi sadece Digitürk'tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri...

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI CANLI, TIKLA


%%CANLIANLATIMIFRAME_3910%%

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI HANGİ RADYODA?

Başakşehir ile Galatasaray arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1'den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1'in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana . Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇINI CANLI DİNLE

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY BEIN SPORTS HABER İZLE


Başakşehir Galatasaray maçı hakemleri

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, RAMS Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Başakşehir - Galatasaray maçı beIN Sports'tan canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın VAR hakemi olarak ise Mustafa Öğretmenoğlu görev yapacak.


KRAL ORANLARLA İDDAA.COM'DA OYNA



Başakşehir Galatasaray maçı form durumu

Ligde 4 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bir maçı eksik Galatasaray, aynı sayıda maçı bulunan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer buldu. Sezona iyi başlayamayan RAMS Başakşehir ise 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 3 puanla haftaya 16. sırada girdi.

Eksikler

Başakşehir'de Edgar Ie, Muhammed Şengezer ve Ömer Ali Şahiner'in kadroda olması beklenmiyor. Konuk ekip Galatasaray'da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir
Volkan Babacan, Lima, Duarte, Ba, Dubois, Karzev, Berkay, Serdar Gürler, Pelkas, Deniz Türüç, Piatek

Galatasaray
Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Kerem, Mertens, Tete, Icardi



31. randevu

Galatasaray ile RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'de 31. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette, geride kalan 30 maçtan 15'ini Galatasaray, 7'sini Medipol Başakşehir kazandı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 52 golüne, Medipol Başakşehir 36 golle cevap verdi.

Başakşehir'in ev sahibi olduğu maçlar

RAMS Başakşehir'in ev sahipliğinde yapılan maçlarda da Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında 10'u Başakşehir Fatih Terim, 5'i Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan 15 lig maçında sarı-kırmızılılar 7, turuncu-lacivertli ekip ise 5 kez galip geldi. Taraflar 3 müsabakada ise berabere kaldı. Söz konusu karılaşmalarda Galatasaray 23, ev sahibi ekip ise 21 gol attı.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, RAMS Başakşehir karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta 7-0'lık sonuçla aldı. Başakşehir ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, ev sahibi olduğu maçlarda elde etti. Turuncu-lacivertli takım, rakibini 2017-2018 sezonunda 5-1, 2014-2015 ve 2016-2017 sezonlarında da 4-0 mağlup etti.

Son 17 resmi maçında kaybetmedi

Galatasaray, son 17 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. "Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

Icardi, en önemli gol ayağı

Galatasaray'da sezona iyi başlayan Mauro Icardi, Başakşehir'e karşı da takımının en önemli gol umudu olacak. Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Arjantinli yıldız, bu sezona da etkileyici bir giriş yaptı. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 8 kez fileleri havalandırdı. Süper Lig'de forma giydiği son 3 müsabakada 5 gol atan Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez skoru değiştirerek takımına katkı verdi.

Çağdaş Atan'a ikinci kez rakip

Galatasaray, bu sezon teknik direktör Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı bir takımla ikinci kez karşılaşacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, müsabakadan 0-0'lık beraberlikle döndü. Sarı-kırmızılılar, Emre Belözoğlu'nun ayrılmasından sonra RAMS Başakşehir'in başına geçen genç teknik adama bir kez daha rakip olacak.

Mauro Icardi rekor peşinde

Süper Lig'de maça ilk 11 başladığı son 11 maçın hepsinde gol atan Mauro Icardi, Trabzonspor'da oynadığı dönemde bunu başaran (Mayıs-Kasım 2011) Burak Yılmaz'ı yakaladı. Icardi, Başakşehir filelerini sarsması halinde hem 12 maçlık seri yakalayacak hem de rekorun yeni sahibi olacak. Arjantinli forvet, ilk 11 çıktığı maçlarda sırasıyla Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, A.Gücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor'a toplam 18 gol attı. Yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçını boş geçerken RAMS Başakşehir sınavı ile birlikte geri dönmeye hazırlanıyor.

Kerem Aktürkoğlu: "Ben bunları hak etmedim"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı maçta oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu, yakın çevresine dert yandı. Hem maç esnasında hem de karşılaşmanın ardından sosyal medya üzerinden kendisine gelen sert tepkilerle ilgili üzgün olan Aktürkoğlu'nun, "Her maçta maksimum performansı göstermeye çalışıyorum. Futbolda inişler, çıkışlar var. Elbette gol de atarak takımıma yardımcı olmayı çok istiyorum. Yapıcı eleştirilere her zaman açığım ama özellikle hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Gelen bu tepkileri hak etmiyorum" dediği öğrenildi. Cimbom'da teknik ekibin de Aktürkoğlu ile yüz yüze görüşüp, moral verdiği gelen haberler arasında. Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde Cimbom'da öne çıkan isimlerden biri olan ve 7 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, takımına 1 gol, 2 asistlik skor katkısı yaptı.

İskoçların Tete pişmanlığı

İngiliz yazar Dan Owen, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Kopenhag maçından sonra İskoçlar'ın Tete pişmanlığını yazdı. Owen haberinde şu ilginç ayrıntılara yer verdi: "Tete'nin yeni bir kulüpte, anında etki yaratma yeteneği konusunda hiçbir zaman şüphe duyulmadı. Leicester City'e geldiğinde de Aston Villa'ya karşı kariyerinin en iyi performansını sergiledi. Şimdi adının Galatasaray tarihine yazılması için sadece 5 maça ihtiyacı olduğunu gösterdi. Ancak bu 23 yaşındaki oyuncuyu 18 aydır yakından izleyenler için sürpriz olmamalı. Shakhtar Donetsk'ten gelen oyuncunun Kopenhag karşısında yedek kulübesinden gelerek oyunu değiştirdiğini söylemek yetersiz kalır. Tete, Zinedine Zidane derlemesine benzeyen, kontrollü, lazer güdümlü bir voleyle golü kendisi attı. Tete, bu golle Celtic'in onu neden çok istediğini de gösterdi. Tete'nin şimdi yapması gereken, başlangıç etkisinin uzun sürebildiğini kanıtlamak. Lyon'da hızla gözden düştü, Leicester City'de aynı etkiyi tekrarlamakta zorlandı ancak King Power'e onu getiren menajerin 2 ay sonra ayrılması da bunda etkili oldu. Brendan Rodgers onu, 'Topu alabilen, pas verebilen, topu koruyabilen, koşu yapabilen ve çalışkan bir sağ kanat. Futbolu biliyor. Oynamaya çalıştığımız taktiğe uyumlu, dokunuşları kusursuz' sözleriyle anlatmıştı. Raporlara göre yazın Rodgers ve Tete'nin yeniden bir araya gelme ihtimali vardı. Ancak bu mümkün olmadı. Avrupa futbolunun en büyük sahnesinde Tete'nin ihtiyacı olan yetenek değil, yeteneğini uzun süre koruyabilmesi." Tete'nin Kopenhag'a attığı gol Devler Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi. Maçın adamı da seçilen Tete, en iyi 11'de de yer aldı. Sambacı'nın Boey'e yaptığı asist de günün en iyi servisi seçildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator