Geri
İleri  

Bafetimbi Gomis, eski takımlarının maçını değerlendirdi!

|| Son güncelleme

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, Fransa Ligi'nde Lyon'un 5-0 yendiği Saint Etienne - Lyon maçını değerlendirdi.

Kariyerinde Olimpik Lyon ve Saint Etienne formaları giyen Galatasaray'ın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis, Fransız basınına iki eski takımını karşı karşıya getiren ve Lyon'un 5-0 kazandığı maçı yorumladı.

Derbi maçında skor 5-0 iken Saint Etienne taraftarının sahaya inmesiyle ertelenen maç hakkında konuşan Gomis, ''Aslında biraz üzüldüm. Çünkü bir takım müthiş bir kaliteyle oynadı. Yeşiller ise 5-10 dakika içinde maçı verdi. Lyon'u tebrik ederim, Saint Etienne için ise bol şans dilerim. Önce yüzlerini yıkamaları gerekecek'' sözlerini kullandı.

''YETENEK FARK YARATTI''

İki takım arasında büyük bir fark olduğunu kaydeden Galatasaray'ın golcüsü, ''Lyon, dünyaca ünlü oyunculara sahip. Saint Etienne ise daha çok gençlere ağırlık veriyor. Sahada bariz bir yetenek farkı vardı. Yetenek, iki takımı birbirinden ayıran özellikti. Lig uzun bir maraton. Saint Etienne, Lyon'dan intikam almak istiyorsa onlara şans dilerim'' şeklinde konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator