Geri
İleri  

Aysal: "Nice 100 yılları beraber kutlarız"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamalarına katıldığı İnönü Stadı'nda ayrılırken siyah-beyazlı kulüple ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün 19 Mart günü İnönü Stadı'nda gerçekleşen 110. yıl kutlamalarına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı stat çıkışında Fikret Orman uğurladı.

Aysal çıkışta yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

"Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden bir tanesi. 110. yıl kutlamaları için bana yapılan daveti geri çevirmek istemedim. Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamasına katılıp Sayın Başkan Fikret Orman'ın davetinde bulunduğum için mutluyum. Umarım nice 100 yılları beraber kutlarız."

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman ise Aysal'a, kutlamalara geldiği için teşekkür ederken, "Ünal Aysal'ın burada bulunmasından dolayı şeref duyduk. Türk futbolu artık böyle şeyleri bekliyor. Bizim rekabetimizin sahada olduğunu, dostluğumuzun ise tüm alanlarda olduğunu herkese göstermeliyiz. Ünal Bey bununla ilgili çok önemli bir adım attı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba da, kutlamaları bir süre İnönü Stadı'ndan takip ederek, daha sonra Siyah-beyazlı yöneticilerin eşliğinde stattan ayrıldı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, bu akşamın Beşiktaş tarihi için önemli bir adım olacağını ifade ederken, "Çok önemli bir geceyi geride bıraktık. 110. yılımız kutlu olsun. Bugün Beşiktaş için bir çok güzel şeyin başlangıcı olacaktır. Davetimizi kırmayıp kutlamalarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çebi ayrıca bir gazetecinin, "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile yeni sezonda maçlarınızı Türk Telekom Stadı'nda oynama konusunu konuştunuz mu?" sorusuna ise, "Hayır. Bu konu hiç açılmadı" yanıtını verdi.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator