Geri
İleri  

Antonio Candreva için Ada'dan talipler var!

|| Son güncelleme

Lazio'nun 29 yaşındaki yıldızı Antonio Candreva için menajeri Federico Pastarello, oyuncusu ile ilgilenen önemli Premier Lig kulüpleri olduğunu açıkladı.

Bu transfer döneminde Lazio'dan ayrılması beklenen Antonio Candreva'nın durumu ile ilgili olarak menajeri Federico Pastarello'dan açıklama geldi.

İtalya'da yayın yapan Tele Radio Stereo'ya konuşan Federico Pastarello, "2012'de Udinese'den Lazio'ya transfer oldu ve o günden bu yana taraftarların gözdesi oldu. Burada yapabileceği her şeyi yaptı. Antonio Candreva'nın artık Lazio'dan başka bir maceraya ihtiyacı var. Taraftarlar üzgün ya da kızgın olmasın lütfen, bu ayrılığın mantıklı nedenleri var." ifadelerini kullandı.

Transferin "geçerli" şartlar altında olacağını belirten Pastarello, "Candreva iyi şartlar altında Lazio'dan ayrılacak. Candreva ile Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun aralarında çok iyi ilişki var. Eğer, bu transfer döneminde ayrılacaksa tüm tarafların yüzü gülecek şekilde ayrılacak." diyerek sözlerini sürdürdü.

Federico Pastarello, Antonio Candreva'ya İngiltere Premier Lig'den üst düzey kulüplerin ilgisinin olduğu ancak Ada dışında da talipler bulunduğunu söyleyerek konuşmasını noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator