Geri
İleri  

Almanya Brezilya maçı Canlı yayın izleme | Almanya Brezilya

Dünyanın en iyi futbolcuları, hazırlık karşılaşmasında sahne alıyor. Müller'li, Reus'lu, Werner'li, Mesut Özil'li, İlkay Gündoğan'lı Almanya, Neymar'lı, Talisca'lı, David Luiz'li Brezilya karşısında... Almanya ve Brezilya'nın oynayacağı bu keyifli futbol şöleni 21:45'te.

Dünya devleri Almanya ve Brezilya, Dünya Kupası öncesi en ciddi sınavlarını veriyor. Almanya ve Brezilya'nın oynayacağı bu zevkli futbol şöleninde dünya yıldızları Neymar, Müller, Mesut Özil ve Beşiktaş'lı Talisca gibi yıldızlar da sahne alıyor. 

ALMANYA BREZİLYA CANLI




İlkay Gündoğan: ''Formdayım ve sağlıklıyım''
Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan, Dünya Kupası öncesinde formda ve sağlıklı olduğunu söyledi.
Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası öncesinde formda olduğunu söyledi.

İlkay Gündoğan, Almanya-Brezilya maçı öncesinde Berlin'de düzenlenen basın toplantısında, Brezilya'nın Dünya Kupası için favori takımlarından biri olduğunu, bunun salı günü oynanacak karşılaşmayı heyecanlı kıldığını ifade etti.

27 yaşındaki futbolcu, son iki büyük turnuvaya sakatlığı sebebiyle katılamadığının hatırlatılması üzerine, "Dünya Kupası öncesinde iyi bir seviyede olduğum için mutluyum. Formdayım ve sağlıklıyım." dedi.

İlkay, sakatlıkları düşünmediğini ve her zaman sadece bir sonraki karşılaşmaya odaklandığını belirtti.

Almanya Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya'yı 7-1 mağlup etmesine ilişkin bir soruya karşılık da İlkay Gündoğan, "Bu, takımda konu değil. Brezilyalıların da bunu düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Buna rağmen bize karşı iyi bir oyun sergilemek ve dünya şampiyonuna karşı kazanmak istediklerini varsayıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Almanya'nın aday kadrosunda 3 Türk asıllı futbolcu
Almanya Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda Türk asıllı futbolcular Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Emre Can da yer aldı.
Almanya Milli Futbol Takımı'nın İspanya ve Brezilya ile oynayacağı özel karşılaşmalarının aday kadrosu açıklandı.

Almanya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 23 Mart'ta Düsseldorf kentinde İspanya ve 27 Mart'ta Berlin'de Brezilya'yı konuk edecek Almanya'nın 26 kişilik aday kadrosu belli oldu.

Teknik direktör Joachim Löw tarafından belirlenen kadroda, Türk asıllı futbolcular Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Emre Can'ın yanı sıra Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mario Gomez de yer aldı.

Kadroya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Löw, Dünya Kupası öncesinde bilinçli bir şekilde kadroyu geniş tuttuğunu belirtti.

Bazı mevkilerde çok fazla, diğerlerinde ise az oyuncu seçeneğine sahip olduğunu kaydeden Alman teknik adan, bu nedenle farklı pozisyonlarda oynayabilecek oyunculara ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosu şöyle:

Kaleci: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris Saint-Germain)

Defans: Jerome Boateng, Mats Hummels, Joshua Kimmich, Niklas Süle (Bayern Münih), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Jonas Hector (Köln), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rüdiger (Chelsea)

Orta saha: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Emre Can (Liverpool), Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Leon Goretzka (Schalke 04), İlkay Gündoğan, Leroy Sane (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller, Sebastian Rudy (Bayern Münih), Mesut Özil (Arsenal)

Forvet: Mario Gomez (Stuttgart), Timo Werner (Leipzig), Sandro Wagner (Bayern Münih), Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)

Mario Gomez ve Wagner'in Dünya Kupası yarışı!
Bayern Münih'in golcüsü Sandro Wagner ve Stuttgart'ın forveti Mario Gomez, Dünya Kupası'nda yer alma konusunda ilginç açıklamalar yaptı.
2018 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı formasını giymek isteyen Sandro Wagner ve Mario Gomez önemli açıklamalar yaptı.

En iyi Alman forvet olduğunu dile getiren Sandro Wagner, "Dünya Kupası'nda olmayı hak ettiğimi düşünüyorum. Bence Almanya'nın en iyi forvetiyim. Bin defa söyledim ve bu değişmeyecek. Her kulüpte gol attım. Darmstadt, Hoffehneim ve şimdi Bayern Münih için atıyorum. Löw karar verecek ve her kararı kabul edeceğim. Ancak çok pozitifim" ifadelerini kullandı.

Mario Gomez'e atıfta bulunan Sandro Wagner, "Sadece kendime bakıyorum. Çok çalışıyorum ve gol atıyorum. Diğer sözde rakipler umrumda değil. Zaten birine bir Dünya Kupası avansı verilmişti" şeklinde konuştu.

Wagner'in açıklamalarına hemen yanıt veren Stuttgart'ın golcüsü Mario Gomez, "Sandro ile kavga etmeyeceğim ancak o benimle kavga ediyor. Bir düello içerisinde değilim. Sadece iyi oynamak ve Dünya Kupası'na gitmeyi hedefliyorum" dedi.

Bundesliga'da bu sezon 23 maça çıkan 32 yaşındaki Gomez, 5 gol attı ve 5 asist yaptı. Sandro Wagner ise 24 maçta 9 gol attı ve 4 asist yaptı.

"Taffarel, Türkiye'yi seviyor ve keyif alıyor"
Brezilya Milli Takımı'nda antrenör olan Claudio Taffarel ile görüşen Samindra Kunti, izlenimlerini aktardı.
Galatasaray ve Brezilya Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğü görevi yürüten Claudio Taffarel, teknik adamlık kariyerinin hem en yoğun hem de en başarılı günlerini geçiriyor.

Brezilya ile 2018 Dünya Kupası'na hazırlanan, Galatasaray ile de Spor Toto Süper Lig'de liderlik yaşayan Taffarel'in Tite ve Fatih Terim ile yakın çalışmalarını World Soccer Dergisi muhabiri Samindra Kunti, Milliyet için değerlendirdi.

Brezilya Milli Takım kampında Taffarel ile de bir araya gelen Kunti hem izlenimlerini hem de yaptıkları röportajın gözlemlerini aktardı.

DUNGA VE TITE İLE...

Taffarel'in Brezilya efsanelerinden olduğunu belirten World Soccer muhabiri, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Claudio Taffarel, Türkiye'de görev yapmaktan çok keyif aldığını özellikle belirtti. Türkiye'yi biliyor, seviyor ve Fatih Terim'le çalışmaktan keyif alıyor. Aynı şekilde Brezilya'da efsanevi bir kaleci antrenörü olarak önemli isimler Alisson, Ederson ve Neto ile çalışıyor.

Hiç şüphesiz Brezilyalı kalecinin çalıştığı kaleci antrenörlüğü departmanları çok güçlüdür. Taffarel tarz olarak, asla kendi stilini, profilini ya da kalecilik becerilerini hem Galatasaray hem de milli takımda karşısındakilere uygulatmak için zorlamıyor. Kendi deyimiyle, onlara yol gösteriyor, deneyimlerini anlatarak yardımcı oluyor. Tite de Taffarel'in çalışmalarını ve tarzını yakından takip ediyor. 2014'ten beri önce Dunga şimdi de Tite, Taffarel ile çalışıyor. Tite, Taffarel'in kalmasını, uzun ve istikrarlı bir süre daha beraber çalışmak istiyor."

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator