Geri
İleri  

AC Milan, Cesc Fabregas için çok kararlı!

AC Milan'ın, Fabregas'ı transfer etmek için Chelsea ile görüşmelere başladığı ve transferi ocak ayında bitirmek istediği iddia edildi.

İtalyan devi AC Milan'ın Chelsea'de gözden düşen ve forma şansı bulamayan Cesc Fabregas'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.

Il Corriere dello Sport'ta yer alan haberde; AC Milanlı idarecilerin, Chelsea'nin satmaya sıcak baktığı Cesc Fabregas konusunda girişimlere başladığı ve transferi ocak ayında yapmaya kararlı oldukları ifade edildi. Milan'ın Silvio Berlusconi sonrası yeni dönemde Fabregas'ı alarak parlak bir giriş yapacağı kaydedildi.

AC Milan'da görev alan idareci Massimiliano Mirabelli'nin geçtiğimiz hafta İngiltere'de olduğu ve Londra'da çeşitli görüşmeler yaptığı, orada geçirdiği vaktin önemli bir kısmı Fabregas için ayırdığı yazıldı.

Barcelona altyapısından yetişen 29 yaşındaki Fabregas, 3.2 milyon euro yetiştirme bedeliyle 2003'te gittiği Arsenal'den, 2011'de 34 milyon euro bonservisle tekrar Barcelona'ya, 3 yıl sonra ise 33 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer oldu.

Geçtiğimiz 2 sezonda Chelsea'nin değişmez oyuncularından biri olan Fabregas, bu sezon 4 Premier Lig maçında forma şansı bulabildi ve toplam 87 dakika sahada kaldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator