Geri
İleri  

Abdennour'dan Beşiktaş'a "Gelirim" mesajı

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, stoper bölgesi için Valencia'da forma giyen Aymen Abdennour'u listesine aldı. Tunuslu futbolcu ile vakit kaybetmeden görüşen Siyah-Beyazlı yönetim, birkaç gün içerisinde Valencia ile pazarlık masasına oturacak.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, stoper bölgesi için Valencia'da forma giyen Aymen Abdennour'u listesine ekledi.

Daha önce Domagoj Vida ve Eliaquim Mangala ile görüşen Kara Kartal, iki futbolcudan da somut bir geri dönüş alamayınca rotasını Abdennour'a çevirdi. Tunuslu futbolcu ile bir araya gelen Siyah-Beyazlılar, ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Geçtiğimiz sezon Valencia'da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'a gelebileceğini iletti.

22 milyona transfer olmuştu...

Tunuslu yıldız ile ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Kara Kartal, Abdennour ile anlaşma sağladığı takdirde Valencia ile pazarlık masasına oturacak. Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda İspanyol temsilcisine 22 milyon Euro (91 milyon TL) karşılığında transfer olan tecrübeli futbolcu için kiralama teklifinde bulunacak. Valencia'nın geçen sezon sadece 14 karşılaşmada görev yapan başarılı oyuncuyu kiralamasına kesin gözüyle bakılıyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator