Terim’in gol sevinci her şeyi anlatıyor!

Galatasaray için beylik laflara gerek yok, takım hakemdi, ikramdı, motivasyondu, hırstı derken öyle ya da böyle seriye bağlamış gidiyor

Haber; Sporx.com Yazarlar
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Terim’in gol sevinci her şeyi anlatıyor!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
08 Ocak 2012 13:28
Bazen gerçekten komik oluyoruz. Galatasaray, geriye düştüğü maçın ardından sanki muhteşem bir oyun oynayarak galibiyete uzanmış gibi yorum yapanların pek çoğu, maçın ilk yarısının sonunda “bu maç gitti, umarım takım bundan sonraki maçlarda toparlar” haleti ruhiyesine bürünmüştü bile.

Yahu biz başka bir maç mı izledik, Terim'in sinir sistemindeki kasılmaların ekrana yansıması hafızalarınızdan ne çabuk silindi sizlerin... Gol sevincini dahi -kasılmadan olsa gerek- tek alkış şeklinde yapan Fatih hoca, maçın ardından uyarılarını ne kadar “kibarca” yaptığını bizzat kendisi söylemedi mi?

Neyse bizde işler bir şekilde yolunda gidiyorsa kurcalamak adetten değildir, topa tutarlar adamı!

Galatasaray için beylik laflara gerek yok, takım hakemdi, ikramdı, motivasyondu, hırstı derken öyle ya da böyle seriye bağlamış gidiyor. Maçla ilgili dikkat çeken Eboue-Sabri savunma hattına pek iyi gelmemiş olmasıydı. Fatih Terim de zaten ısrarcı davranmayarak bu sorunu ortadan kaldırdı.

Elmander, Melo, Ujfalusi takımın artı değerleri. Mevki sorun etmeyerek, çok yönlü oynayabilmeleri Terim'in kenarda elini oldukça kuvvetlendiriyor. Biraz da genç oyuncular Selçuk, Semih ve Emre, hırsları takımın diri kalmasını sağlıyor. Yeterli mi? Elbette değil..

Takımın genel halinde bir eksiklik var; ama bunun ne olduğunu Avcı'sız İBB ya da inançsız Samsunspor karşısında izlediğimizde göremeyeceğimiz ortada. Takım savunması oturmuş, daha kontrollü oynayabilen bir takımla karşılaştıklarında bu eksiği tespit edebiliriz sanıyorum. Terim'in de bunu gördüğünü ve bu nedenle sahne almaya başladığını düşünüyorum.

SomeSun, MoreRain

Samsunspor'un neden düşme hattına demir attığının özeti şeklinde de yorumlayabileceğimiz savunma hattı, oyunu okumaktan aciz teknik adamı ve kırılmışlığı tribüne kadar tesir etmiş olan 'inancı' her şeyi fazlasıyla anlatıyor doğrusu.

Topu nereye uzaklaştıracağını bilmeyen, altı pas içinde kalecisiyle çarpışan, kendi ceza alanı çevresinde topla fazla oynayarak rakibe davetiye çıkaran bir oyuncu topluluğu değil iki, beş avansla da maça başlasa sahadan puan çıkarmakta zorlanır. Karadeniz'de hava değişmiyor anlayacağınız, güneşe aldanıp şemsiyesiz çıkarsanız yağmuru yemekten kurtulamazsınız!

Takip edebilirsiniz..

http://karshipencere.blogspot.com/

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam