Bankaların düellosunda gülen taraf Halk Bank - Erkekler Ligi

Bankaların düellosunda gülen taraf Halk Bank

Acıbadem Erkekler 1. Voleybol Ligi'nin 20. haftasında TVF Başkent Salonu'nda oynanan maçta, Halkbank, Ziraat Bankası'nı 25-15, 25-22, 24-26 ve 25-17'lik setler sonunda 3-1 yendi.

calendar 09 Mart 2013 22:51
Haber: Basın Bülteni
Bankaların düellosunda gülen taraf Halk Bank
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:



Acıbadem Erkekler 1. Voleybol Liginde mücadele veren Ziraat Bankası, Halk Bank ile karşılaştı. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 3-1 ’lik skorla Halk Bank oldu. Karşılaşmanın setleri 15-25, 22-25, 26-24, 17-25 Halk Bank lehine sonuçlandı.

Ziraat Bankası karşılaşmaya Adriano, Burak, Uğur, Cüneyt, Mustafa, Gökhan Alperay(L) altısıyla başladı. Halk Bankası ise sahaya Can, Priddy, Serhat, Hüseyin, Resul, Emre, Nuri(L) altısıyla çıktı.

Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk seti çekişmeli başladı. Ziraat Bankası ilk teknik molayı 8-7 önde geçti ancak sonrasında aynı başarıyı gösteremedi ve seti 25-15 kaybetti. İkinci sette sahada daha etkili olan taraf Ziraat Bankası idi. Fakat setin sonuna gelindiğinde kırmızı-beyazlılar oyunu koparamadı ve bu seti de 25-22 yenik tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü setinde Ziraat Bankası elinden geleni yaptı ve 24-19 Halkbank önde iken seti döndürerek, 26-24 kazanmayı bildi. Son sete ise Ziraat Bankası iyi başladı ancak iyi sonlandıramadı. Seti 25-17 kaybeden Ziraat Bankası karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. 


 

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam